Col·labora

Us agradaria col·laborar amb la nostra causa? Descobreix ara la millor manera de fer-ho i de com ens pots ajudar a fer córrer la veu, arribant al màxim nombre de persones possibles. Tots ens podeu ajudar amb els detalls més petits fins als més grans.

Particulars

Comprant els nostres productes

A través de la compra dels nostres productes, podràs ajudar-nos a recaptar fons per a la investigació del càncer de mama i a l’execució de programes mèdics per a millorar la qualitat de vida dels pacients. Tots els beneficis generats seran destinats a aquestes causes.

Ajudant-nos a fer córrer la veu

Volem créixer i volem que ens sentim, necessitem tota l’ajuda possible per fer això possible. Tu ens pots ajudar. Compartir la nostra causa, parlar de La Vida és Xula als teus amics i seguir-nos a xarxes socials ens ajuda. També busquem idees per organitzar esdeveniments amb recaptació.

Sent voluntari

Totes les persones que oferim la nostra ajuda a La Vida és Xula, ho fem de forma voluntària i gratuïta. Si tens ganes de formar part d’una gran família de persones dedicades a crear una diferència i a lluitar contra el càncer de mama, has trobat el lloc ideal.

Escriu-nos si vols més informació sobre les donacions

Tant si ets particular com empresa, posa't en contacte amb nosaltres i et facilitarem tota informació que necessitis.

Empreses i entitats

Organitzar esdeveniments

Col·laborem amb diverses empreses per l’organització d’esdeveniments a on tots els diners recaptats van directes a la causa. Des de torneigs de pàdel, fins a sortides a dinar fóra, excursions per la muntanya, podem organitzar qualsevol esdeveniment solidari amb el teu suport.

Fer de punt de venda

Tens una botiga o un local i t’agradaria col·laborar amb nosaltres? Pots vendre productes La Vida és Xula al teu local o tenda, i així ajudar a expandir la recaptació de diners.

Recaptació de donacions

Totes les donacions ens ajuden directament a la recaptació de fons, ens ajudeu moltíssim amb el vostre esforç. Tenim algunes empreses que col·laboren a través de la donació de x€ per cada venda d’un producte en particular.