Premsa

L’activitat de La Vida és Xula està present en els mitjans de comunicació, sigui per comunicar els nostres esdeveniments o per explicar els avenços dels nostres projectes. Aquí trobaràs un recull de les publicacions més destacades.

El Projecte Laia Mira contra el càncer de mama es fa realitat

El Saló Social ha acollit aquesta tarda l’acte de donació de la recaptació del Torneig de Pàdel Benèfic Contra el Càncer de Mama que va celebrar-se al CN Terrassa el mes de desembre i que permetrà iniciar el Projecte Laia Mira. L’acte ha comptat amb la presència de la vicepresidenta del CN Terrassa Cristina Rey; de la impulsora del torneig i de la comunitat La Vida és Xula Montse Guindo; i de la doctora Àngels Arcusa, cap del Servei d’Oncologia del Consorci Sanitari de Terrassa.

El CST implanta una teràpia pionera contra l’alopècia del càncer de mama

L’Hospital de Terrassa serà el primer de tot Catalunya en implantar una teràpia per a la prevenció de l’alopècia a persones afectades pel càncer de mama. El Consorci impulsa una prova pilot que ja s’ha aplicat a diversos hospitals de fora per millora la qualitat de vida de les pacients afectades per la malaltia. Aquest projecte es farà gràcies a l’aportació de 9.000 euros que ha fet l’entitat La vida és xula, organitzadora del Torneig de Pàdel Benèfic Contra el Càncer de mama, celebrat en memòria de Laia Mira, el passat mes de desembre.

El Submarí – Projecte La Vida és Xula

«El Submari» és un magazín diari del Radio Municipal de Terrassa. Dirigit i presentat per Mariona Tomàs, el programa va entrevistar a la fundadora de La Vida és Xula, Montse Guindo el dia 19 de Març per parlar sobre les novetats de l’Associació i de la nova aportació al primer projecte. No t’ho perdis.