Som La Vida és Xula.

 

Ho fem per la Laia Mira, una persona inigualable. Vam perdre a la nostra Laia el Setembre de 2018 i hem decidit crear La Vida és Xula en la seva memòria, amb l’objectiu de recaptar fons per a la investigació i tractaments complementaris per als pacients. Som un gran equip de persones lluitadores i volem fer tot el que està a les nostres mans per marcar una diferència.

home-laia

Col·labora amb nosaltres i ajuda’ns a recaptar fons per a la investigació del càncer de mama i a l’execució de programes mèdics per a millorar la qualitat de vida dels pacients. Junts som més i necessitem més ajuda.

Forma part de la nostra comunitat i ajuda’ns a fer realitat els nostres projectes solidaris. Descobreix els projectes que estem desenvolupant i suma’t a la nostra iniciativa. Junts podem canviar el món, no et pensis que res és impossible.

Segueix els nostres esdeveniments, a on podràs ajudar-nos tant com a voluntari en la seva organització, com a assistent. Tots som més i necessitem tota l’ajuda possible. Amb la vostra ajuda, podrem aconseguir grans reptes.

Totes les vendes dels nostres productes La Vida és Xula van destinats a la recaptació de fons per a la investigació del càncer de mama. Tu ens pots ajudar amb tan sols la compra d’una polsera. Ja pots triar la que més t’agradi.

FES UNA DONACIÓ

Ajuda’ns a marcar una diferència

Traduir »